Bijak Duit Dasar Privasi

Dasar Privasi

Selamat datang ke Dasar Privasi Bijakduit.Com

Apabila anda menggunakan perkhidmatan Google, anda mempercayai kami untuk mengendalikan maklumat anda. Dasar Privasi ini bertujuan untuk membantu anda memahami jenis data yang kami kumpulkan, mengapa kami mengumpulnya dan perkara yang kami lakukan dengannya. Maklumat ini penting; kami berharap anda dapat meluangkan masa untuk membacanya dengan teliti.

Dasar Privasi

Dasar Privasi kami menerangkan:

  • Maklumat apa yang kami kumpulkan dan sebab kami mengumpulnya.
  • Bagaimana kami menggunakan maklumat tersebut.
  • Pilihan yang kami tawarkan, termasuk bagaimana mengakses dan mengemaskinikan maklumat.

Maklumat yang kami kumpul

Kami mengumpul maklumat untuk memberikan perkhidmatan yang lebih baik kepada semua pengguna kami – daripada memikirkan perkara asas seperti bahasa apa yang anda gunakan hinggalah kepada perkara yang lebih rumit seperti iklan mana yang anda dapati paling berguna di dalam talian.

Perubahan

Dasar Privasi kami mungkin berubah dari semasa ke semasa. Kami tidak akan mengurangkan hak anda di bawah Dasar Privasi ini tanpa persetujuan anda yang jelas. Kami akan menyiarkan sebarang perubahan Dasar Privasi pada halaman ini dan, jika perubahan adalah ketara, kami akan menyediakan notis yang lebih menyerlah (termasuk, untuk perkhidmatan tertentu, pemberitahuan melalui e-mel tentang perubahan dasar privasi). Kami turut akan menyimpan versi terdahulu Dasar Privasi ini dalam arkib untuk semakan semula anda.